+31(0)85 0160690 info@logistics4all.com

TRANSPORT

Wegtransport, van groupage tot bijzonder vrachtvervoer

Bij Logistics4all Transport & Warehouse hebben we een diepgaande kennis van de Nederlandse en Europese transportwegen. Ons doel is om voor uw vracht altijd de meest betrouwbare, snelle en kosteneffectieve oplossing te kiezen. Of het nu gaat om een extreem zware lading van meer dan 24 ton, een deellading vanaf 1500 kilo of een kleine stukvracht, wij hebben de expertise om u te helpen. Wij selecteren altijd de meest geschikte vrachtwagen om uw vracht veilig en efficiënt naar de eindbestemming te brengen.

Speciaal vervoer, ADR-gecertificeerd en zware ladingen

Sommige vrachten vereisen speciale aandacht en moeten vervoerd worden volgens strikte veiligheidsvoorschriften. Wanneer het gaat om het vervoeren van gevaarlijke stoffen, schakelen wij uitsluitend ADR-gecertificeerde vervoerders in. Zij zorgen eerst voor de benodigde documenten en verpakken uw vracht volgens de voorschriften in onze ADR-gecertificeerde loodsen. Vervolgens laden ze de gevaarlijke stoffen op de veiligste manier in een speciale vrachtwagen, die is uitgerust met veiligheidsborden en moderne blusapparatuur. De chauffeur volgt vervolgens een zorgvuldig gekozen route, zonder riskante tunnels en scherpe bochten, om de vracht veilig naar de bestemming te brengen.

Ook voor vrachten van meer dan 24 ton of ladingen met speciale goederen zoals voertuigen en landbouwmachines kunt u vertrouwen op Logistics4all Transport & Warehouse. Voor elke vracht selecteren wij de meest geschikte vervoerder om uw zending succesvol te verzenden.

Transport Emmeloord
Expediteur

Efficiënt groupage vervoer voor voordelige verzending

Heeft u een kleine vracht die u tegen een betaalbare prijs naar uw klant in Europa wilt verzenden? Maak gebruik van onze groupagedienst voor de ideale oplossing.

Groupage werkt als volgt:

1. Vrachtverzameling: We verzamelen eerst kleine vrachtzendingen die allemaal naar dezelfde regio in Europa moeten worden verzonden.

2. Consolideren: Deze vrachtzendingen worden vervolgens geconsolideerd en geladen in één enkele vrachtwagen.

3. Efficiënte Route: Onze ervaren chauffeur neemt het stuur over en volgt een zorgvuldig uitgestippelde route langs iedere eindbestemming in de betreffende Europese regio.

Door gebruik te maken van onze groupagedienst deelt u de vervoerskosten met andere klanten, wat resulteert in kostenbesparingen voor u. Onze groupageritten zijn frequent, wat betekent dat uw vracht niet alleen kostenefficiënt, maar ook snel bij uw klant aankomt.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Logistics4all Transport & Warehouse voor al uw vragen en behoeften.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

+31 85 016 06 90
Geverifieerd door MonsterInsights