Selecteer een pagina

Wegtransport, van groupage tot bijzonder vrachtvervoer

Logistics4All kent de Nederlandse en Europese transportwegen op zijn duimpje. Wij kiezen voor uw vracht een betrouwbare, snelle én voordelige oplossing. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een extreem zware lading van meer dan 24 ton, een deellading vanaf 1500 kilo of een kleine stukvracht. Tautliner, huiftrailer, autocarrier of containertrailer; Logistics4All kiest de geschiktste vrachtwagen om uw vracht naar de eindbestemming te rijden. Door een betrouwbare chauffeur die van minuut tot minuut te volgen is met ons volgsysteem.

Uw vracht rijdt binnen 4 uur

Heeft uw klant in Polen of Spanje uw goederen morgen al nodig? Geen probleem! Vrachten tot 1500 kilo krijgt Logistics4All altijd binnen 24 uur op de plaats van bestemming. Dankzij ons grote netwerk van wegtransporteurs staat binnen 4 uur een geschikte vrachtwagen met dito chauffeur voor de deur. In een mum van tijd laadt hij uw lading veilig in en slaat hij met zijn vrachtwagen de kortste weg in. Richting uw klant, of naar de (lucht)haven.

Speciaal vervoer, ADR-gecertificeerd en zware ladingen

Er zijn vrachten die alleen onder strenge veilheidsvoorschriften vervoerd mogen worden. Zo schakelen wij bij het vervoer van gevaarlijke stoffen alleen ADR-gecertificeerde vervoerders in. Zij zorgen eerst voor de benodigde documenten en pakken uw vracht dan volgens de voorschriften in. Vanuit ADR-gecertificeerde loodsen. Daarna laden zij de gevaarlijke stoffen op de veiligste manier in een speciale vrachtwagen, die voorzien is van veiligheidsborden en moderne blusapparatuur. De chauffeur vervoert de vracht tot slot over een zorgvuldig gekozen route; zonder riskante tunnels en scherpe bochten.

Ook vrachten van boven de 24 ton of lading met speciale goederen, zoals voertuigen en landbouwmachines, kan Logistics4All voor u verzenden. Voor iedere vracht kiezen wij de geknípte vervoerder.

Voordelig vervoer met groupage

Heeft u een kleine vracht die u voor een lage prijs naar uw klant in Europa wilt versturen? Met behulp van onze groupagedienst kan dat.

Groupage werkt als volgt:

  • Eerst verzamelen we kleine vrachten die allemaal naar dezelfde regio in Europa moeten.
  • Deze vrachten laden we vervolgens allemaal in één vrachtwagen.
  • De chauffeur van deze vrachtwagen rijdt vervolgens een door ons gekozen route. Langs iedere eindbestemming in de betreffende Europese regio.

U deelt de vervoerskosten met onze andere klanten. Onze groupageritten rijden af en aan, dus uw vracht bereikt ook nog eens snel uw klant.  Meer weten? Neem contact op met Logistics4All.

Uw vracht straks nog verzenden?

Stuur een email, bel ons of neem via onderstaande link direct contact met ons op.